26 jan 2015 09:39

29 jan 2015 05:53

Bråkig avhysning på härberget

I fredags fanns två ordningsvakter vid härberget på Krontorpsvägen i Mariestad.

De skulle avhysa en bråkig gäst som varit där förut, men som nu inte var välkommen längre.

När mannen, som är i 30-årsåldern, fick beskedet blev han arg och spottade en av ordningsvakterna i ansiktet. Vakterna lade ner mannen och satte handfängsel på honom. 30-åringen har efter detta gjort en anmälan om olaga frihetsberövande.

De skulle avhysa en bråkig gäst som varit där förut, men som nu inte var välkommen längre.

När mannen, som är i 30-årsåldern, fick beskedet blev han arg och spottade en av ordningsvakterna i ansiktet. Vakterna lade ner mannen och satte handfängsel på honom. 30-åringen har efter detta gjort en anmälan om olaga frihetsberövande.