25 jan 2015 15:16

29 jan 2015 05:53

Flera rattfyllerier i helgen

MARIESTAD

Klockan 18.40 på lördagen greps en 55-årig man från en ort i Mariestads kommun när han körde bil på E20, vid Hassle. Han hade motsvarande 0,4 promille alkohol i blodet och körkortet omhändertogs av polis.

Klockan 00.36 på söndagen var det dags för en 60-åring, välkänd av polisen. Han stoppades vid Hassle-Säby och är nu misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott och grov olovlig körning eftersom körkort saknas.

En 56-årig man från en ort i Töreboda kommun åkte i helgen fast vid Lövåsen och där misstänks drograttfylleri.

Klockan 18.40 på lördagen greps en 55-årig man från en ort i Mariestads kommun när han körde bil på E20, vid Hassle. Han hade motsvarande 0,4 promille alkohol i blodet och körkortet omhändertogs av polis.

Klockan 00.36 på söndagen var det dags för en 60-åring, välkänd av polisen. Han stoppades vid Hassle-Säby och är nu misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott och grov olovlig körning eftersom körkort saknas.

En 56-årig man från en ort i Töreboda kommun åkte i helgen fast vid Lövåsen och där misstänks drograttfylleri.