22 jan 2015 20:45

23 jan 2015 13:58

Hala vägar

OTTERBÄCKEN.

Torsdagseftermiddagen och kvällen blev en riktigt hal historia på vägarna runt om i länet.

Flera olyckor inträffade under dagen grund av halkan.

Vid 20-tiden på kvällen inträffade ytterligare en singelolycka på grund av det hala väglaget. En person halkade av vägen söder om Otterbäckskorset på väg 26. Föraren klagade på smärtor i bröstkorgen och fick följa med ambulansen till sjukhuset. Även bilen fick en del skador. Under uppröjningsarbetet fick räddningstjänsten spärra av ena vägbanan.

En timme senare var det dags igen. En personbil hamnade i diket på väg 26 strax norr om Gullspång.

Flera olyckor inträffade under dagen grund av halkan.

Vid 20-tiden på kvällen inträffade ytterligare en singelolycka på grund av det hala väglaget. En person halkade av vägen söder om Otterbäckskorset på väg 26. Föraren klagade på smärtor i bröstkorgen och fick följa med ambulansen till sjukhuset. Även bilen fick en del skador. Under uppröjningsarbetet fick räddningstjänsten spärra av ena vägbanan.

En timme senare var det dags igen. En personbil hamnade i diket på väg 26 strax norr om Gullspång.