21 jan 2015 10:26

23 jan 2015 13:57

Mariestadsband bäst att dansa till

POPULÄRAST

Två gäng med stark Mariestadsanknytning hamnade i topp när tidningen Land lät sina läsare rösta om vilket dansband som var bäst att dansa till under det gångna året. Elisa's hamnade överst på prispallen medan Casanovas, med Henrik Sethsson i spetsen, knep silverplatsen.

– Vi är otroligt tacksamma och stolta för att så många gillar och har röstat fram oss till denna utmärkelse, säger Elisa's trummis Daniel Wallin till tidningen och tillägger att bandet är noga med att ha en dansvänlig repertoar:

– Om man ska få många att gilla det man gör och dra mycket publik är det viktigt att ha låtar som svänger bra, säger Daniel Wallin till Land.

Även i december vann Elisa's en omröstning bland tidningens läsare. Då handlade det om vilket dansband läsarna helst skulle vilja fira jul tillsammans med.

Två gäng med stark Mariestadsanknytning hamnade i topp när tidningen Land lät sina läsare rösta om vilket dansband som var bäst att dansa till under det gångna året. Elisa's hamnade överst på prispallen medan Casanovas, med Henrik Sethsson i spetsen, knep silverplatsen.

– Vi är otroligt tacksamma och stolta för att så många gillar och har röstat fram oss till denna utmärkelse, säger Elisa's trummis Daniel Wallin till tidningen och tillägger att bandet är noga med att ha en dansvänlig repertoar:

– Om man ska få många att gilla det man gör och dra mycket publik är det viktigt att ha låtar som svänger bra, säger Daniel Wallin till Land.

Även i december vann Elisa's en omröstning bland tidningens läsare. Då handlade det om vilket dansband läsarna helst skulle vilja fira jul tillsammans med.