21 jan 2015 09:58

23 jan 2015 14:47

En skadad i trafikolycka

Två personer var inblandade i en singelolycka på E20, mellan Mariestad och Lugnås, strax före halv tio på onsdagsmorgonen. Bilen färdades söderut när den av okänd anledning fick sladd på den våta vägbanan, for ner i diket på och voltade på motsatta sidan. En person skadades i olyckan, men uppges ha varit vid medvetande vid avfärden till sjukhuset. Den andre ska ha klarat sig utan skador. I samband med räddningsarbetet var framkomligheten förbi olycksplatsen begränsad en stund.

Två personer var inblandade i en singelolycka på E20, mellan Mariestad och Lugnås, strax före halv tio på onsdagsmorgonen. Bilen färdades söderut när den av okänd anledning fick sladd på den våta vägbanan, for ner i diket på och voltade på motsatta sidan. En person skadades i olyckan, men uppges ha varit vid medvetande vid avfärden till sjukhuset. Den andre ska ha klarat sig utan skador. I samband med räddningsarbetet var framkomligheten förbi olycksplatsen begränsad en stund.