21 jan 2015 21:31

23 jan 2015 13:57

Berusat gäng ville festa på stationen

Polisen larmades två gånger under onsdagskvällen till stationen i Mariestad.

Under sena onsdagseftermiddagen kallades polisen till Pressbyrån då personalen där hade problem med bråkiga kunder. Inget ingripande gjordes av polisen utan de stökiga kunderna avlägsnandes från platsen med tillsägelse.

Senare på kvällen blev polisen larmad till järnvägsstationen på nytt efter att ett gäng berusade herrar valt att sätta sig inne i lokalen för att festa. Då det överförfriskade sällskapet störde både personal och resande fick en av herrarna följa med till polisstationen för att nyktra till.

Under sena onsdagseftermiddagen kallades polisen till Pressbyrån då personalen där hade problem med bråkiga kunder. Inget ingripande gjordes av polisen utan de stökiga kunderna avlägsnandes från platsen med tillsägelse.

Senare på kvällen blev polisen larmad till järnvägsstationen på nytt efter att ett gäng berusade herrar valt att sätta sig inne i lokalen för att festa. Då det överförfriskade sällskapet störde både personal och resande fick en av herrarna följa med till polisstationen för att nyktra till.