19 jan 2015 07:53

23 jan 2015 13:57

Bedrägeriförsök mot åldring

En äldre kvinna blev under söndagskvällen uppringd av en person som uppgav sig vara från penninglotteriet. Personen som ringde var mycket påstridig och lyckades övertala kvinnan att lämna ut sitt kortnummer. Ett barnbarn till kvinnan satte dock stop för det förmodade bedrägeriet genom att snarast spärra kortet samt kontakta polis. En anmälan om bedrägeri upprättades per telefon.

En äldre kvinna blev under söndagskvällen uppringd av en person som uppgav sig vara från penninglotteriet. Personen som ringde var mycket påstridig och lyckades övertala kvinnan att lämna ut sitt kortnummer. Ett barnbarn till kvinnan satte dock stop för det förmodade bedrägeriet genom att snarast spärra kortet samt kontakta polis. En anmälan om bedrägeri upprättades per telefon.