12 jan 2015 09:06

23 jan 2015 13:57

Polisen stoppade drogpåverkad man

MARIESTAD

Vid 22.40-tiden i fredags kväll stoppade polisen en bil på Södra Vägen i Mariestad.

Föraren, född 1990 och hemmahörande i Mariestad, är misstänkt för drograttfylleri. I samband med polisens ingripande kastades fem gram narkotika ur bilen. Mannen fick även sitt körkort återkallat då han är misstänkt för grov olovlig körning. I bagageutrymmet hittades också ett baseballträ.

I bilen satt en passagerare, även han född 1990. Han var precis som föraren knarkpåverkad och misstänks för narkotikabrott.

Föraren, född 1990 och hemmahörande i Mariestad, är misstänkt för drograttfylleri. I samband med polisens ingripande kastades fem gram narkotika ur bilen. Mannen fick även sitt körkort återkallat då han är misstänkt för grov olovlig körning. I bagageutrymmet hittades också ett baseballträ.

I bilen satt en passagerare, även han född 1990. Han var precis som föraren knarkpåverkad och misstänks för narkotikabrott.