10 jan 2015 14:43

23 jan 2015 13:57

En till sjukhus efter krock

En singelolycka har inträffat mellan Töreboda och Mariestad på länsväg 202. En person är förd till sjukhus.

Klockan 14.05 fick räddningstjänsten i Östra Skaraborg larm om en bilolycka på länsväg 202 mellan Töreboda och Mariestad.

Räddningstjänsten spekulerade i om bilen voltat. En person var chockad, beskrev sig ha yrsel och fördes till sjukhus. Hur olyckan gick till är oklart. Bilen påträffades ståendes i fel körriktning. Räddningstjänsten uppgav vid 14.30 att personen ådragit sig lindriga skador.

Klockan 14.05 fick räddningstjänsten i Östra Skaraborg larm om en bilolycka på länsväg 202 mellan Töreboda och Mariestad.

Räddningstjänsten spekulerade i om bilen voltat. En person var chockad, beskrev sig ha yrsel och fördes till sjukhus. Hur olyckan gick till är oklart. Bilen påträffades ståendes i fel körriktning. Räddningstjänsten uppgav vid 14.30 att personen ådragit sig lindriga skador.