29 dec 2014 10:26

23 jan 2015 13:57

Smet efter backat på en hund

Vid 20.50 i lördags kväll inträffade en annorlunda trafikolycka på Hamngatan.

En man som var ute och rastade sin hund skulle passera Hamngatan i riktning mot Fisktorget. En svart Audi kombi passerade på gatan, men stannade sedan till och backade. Hunden, som var kopplad, hamnade under bilen och först när mannen påkallade förarens uppmärksamhet körde denne framåt och hunden kom loss. Föraren smet sedan snabbt från platsen.

Efter olyckan var hunden halt på två ben.

En man som var ute och rastade sin hund skulle passera Hamngatan i riktning mot Fisktorget. En svart Audi kombi passerade på gatan, men stannade sedan till och backade. Hunden, som var kopplad, hamnade under bilen och först när mannen påkallade förarens uppmärksamhet körde denne framåt och hunden kom loss. Föraren smet sedan snabbt från platsen.

Efter olyckan var hunden halt på två ben.