15 dec 2014 10:06

23 jan 2015 13:57

Fräck stöld vid bilföretag

MARIESTAD

Mellan torsdag och fredag i förra veckan var det inbrott vid Motor Trend AB på Hammarsmedsgatan.

Någon bogserade ut en mörkblå Toyota Land Cruiser, som både är en terrängbil/SUV, från företagets inhägnade område. Förmodligen har tjuvarna sedan lastat på fordonet, som värderas till 700 000 kronor, på ett släp och åkt från platsen.

Registreringsnumret på det stulna fordonet är SBC 879.

Mellan torsdag och fredag i förra veckan var det inbrott vid Motor Trend AB på Hammarsmedsgatan.

Någon bogserade ut en mörkblå Toyota Land Cruiser, som både är en terrängbil/SUV, från företagets inhägnade område. Förmodligen har tjuvarna sedan lastat på fordonet, som värderas till 700 000 kronor, på ett släp och åkt från platsen.

Registreringsnumret på det stulna fordonet är SBC 879.