07 dec 2014 08:54

23 jan 2015 13:57

Krock mellan bil och mopedist på riksväg 26

MARIESTAD

18.34 kolliderade en personbil och en mopedist på riksväg 26 vid Leksberg strax söder om Mariestad. Enligt SOS Alarm hade krocken skett i hög hastighet.

I personbilen färdades en vuxen och fyra barn.

– Ambulanshelikoptern kunde inte landa på grund av dimma. Mopedföraren i 60-årsåldern är förd med vanlig ambulans till sjukhus med allvarliga men inte livshotande skador, säger Henrik Sterner vakthavande befäl på polisen i Västra Götaland.

Olycksorsaken misstänks ha varit halka.

I personbilen färdades en vuxen och fyra barn.

– Ambulanshelikoptern kunde inte landa på grund av dimma. Mopedföraren i 60-årsåldern är förd med vanlig ambulans till sjukhus med allvarliga men inte livshotande skador, säger Henrik Sterner vakthavande befäl på polisen i Västra Götaland.

Olycksorsaken misstänks ha varit halka.