21 nov 2014 16:14

23 jan 2015 14:45

Olycka med lastbilar på E20

En skaraborgare fick en riktig madrömsvy på E20 på fredagseftermiddagen. Två lastbilar kom emot honom - i bredd.

En lastbil körde vid 15.30-tiden om en annan lastbil i södergående riktning mellan Rattugglan och McDonalds utanför Mariestad. Det blev trångt och den en inre lastbilen for då ut på en åker där den blev liggande.

Samtidigt kom en skaraborgare i sin personbil i södergående riktning. Han touchade en av lastbilarna och han hamnade därefter halvvägs ner i diket. Enligt MT:s reporter på plats hade personbilsföraren tur i oturen då undkom utan skador.

- Jag mötte två lastbilar i bredd, jag hade inte en chans. Jag hade tur som klarade mig, säger skaraborgaren till MT

Chauffören i lastbilen klagade över smärtor i rygg och nacke. I övrigt inga personskador. Bärgningen av lastbilen beräknas pågå hela natten.

En lastbil körde vid 15.30-tiden om en annan lastbil i södergående riktning mellan Rattugglan och McDonalds utanför Mariestad. Det blev trångt och den en inre lastbilen for då ut på en åker där den blev liggande.

Samtidigt kom en skaraborgare i sin personbil i södergående riktning. Han touchade en av lastbilarna och han hamnade därefter halvvägs ner i diket. Enligt MT:s reporter på plats hade personbilsföraren tur i oturen då undkom utan skador.

- Jag mötte två lastbilar i bredd, jag hade inte en chans. Jag hade tur som klarade mig, säger skaraborgaren till MT

Chauffören i lastbilen klagade över smärtor i rygg och nacke. I övrigt inga personskador. Bärgningen av lastbilen beräknas pågå hela natten.