09 okt 2014 16:00

23 jan 2015 14:43

Lastbil har vält på E20

En lastbilsolycka inträffade strax före klockan 16 på E20 några kilometer söder om Mariestad, i höjd med Karleby. Lastbilen ligger vält på sidan i diket och enligt de första uppgifterna från olycksplatsen ska inga personer ha skadats allvarligt. Bärningsarbetet kommer sannolikt att pågå större delen av eftermiddagen. Trots olyckan flyter trafiken på bra på E20.

Texten uppdateras.

En lastbilsolycka inträffade strax före klockan 16 på E20 några kilometer söder om Mariestad, i höjd med Karleby. Lastbilen ligger vält på sidan i diket och enligt de första uppgifterna från olycksplatsen ska inga personer ha skadats allvarligt. Bärningsarbetet kommer sannolikt att pågå större delen av eftermiddagen. Trots olyckan flyter trafiken på bra på E20.

Texten uppdateras.