16 sep 2014 07:32

23 jan 2015 14:42

Ambulans krockade med lastbil i dimman

Tisdagsmorgonens täta dimma ställde till problem för ambulanspersonal mellan Mariestad och Töreboda.

Föraren av ambulanden såg inte lastbilen i tid på länsväg 202 i höjd med Hulteboda - utan körde in i baken på den. Klockan var då omkring halv fyra. Det fanns ingen patient i ambulanden vid tillfället. Latsbilschauffören klarade sig oskadd men en person i ambulansen fick ont i ett ben och de fördes till sjukhuset av sina kollegor. Ambulansen bärgades från platsen.

Föraren av ambulanden såg inte lastbilen i tid på länsväg 202 i höjd med Hulteboda - utan körde in i baken på den. Klockan var då omkring halv fyra. Det fanns ingen patient i ambulanden vid tillfället. Latsbilschauffören klarade sig oskadd men en person i ambulansen fick ont i ett ben och de fördes till sjukhuset av sina kollegor. Ambulansen bärgades från platsen.