25 aug 2014 17:23

23 jan 2015 14:41

Rusning till ny lågpriskedja

På måndagsmorgonen öppnade den svenska lågpriskedjan Dollarstore i Haggården.

För butikschefen Helen Johansson blev det en hektisk premiärdag med god tillströmning av kunder. Utlovade presenter till de tio första kunderna bidrog till att några kunder slog upp tält utanför entrén redan på söndagskvällen.

Butiken på cirka 3 000 kvadratmeter är kedjans 36:e butik i landet och genererar totalt elva nya arbetstillfällen i Mariestad.

För butikschefen Helen Johansson blev det en hektisk premiärdag med god tillströmning av kunder. Utlovade presenter till de tio första kunderna bidrog till att några kunder slog upp tält utanför entrén redan på söndagskvällen.

Butiken på cirka 3 000 kvadratmeter är kedjans 36:e butik i landet och genererar totalt elva nya arbetstillfällen i Mariestad.