13 aug 2014 15:17

23 jan 2015 14:40

Hurra, vi vann biljetter till The Expendables 3

Följande läsare skrev ner sin favoritskådis i The Expendables och skickade sin motivering till Mariestadstidningen.se:

Emelie Quicker, Södertälje

”Sylvester Stallone. Mycket action får du härmed en man som Sylvester, stilfull är/Skurkar av det värsta slagavverkar han mest varje dag/Han har licens att döda/Skaffar brudar utan större möda/Men även eliten kan bli sliten och ibland tappa glöden/Tur att han då har vänner som Dolph i nöden.”

Amelia Axelsson, Huskvarna

”Jason Statham är ärlig härlig och för action oumbärlig!”

Joel Engelbrektsson, Mariestad

”Min favorit bland dessa hårdingar är utan tvekan Sylvester Stallone. Jag är uppväxt med dom klassiska filmerna som Rambo samt Rockyfilmerna. Så varje gång jag ser Stallone i en schysst film, tänker jag tillbaka på alla gamla go'a och actionfyllda rullarna med honom.”

Johan Hansson, Hova

”Jason Statham. Jag tycker att han är den absoluta hårdingen i alla filmer han har gjort hittills. Oftast iskall under hela filmen. Med honom är filmen helt klart sevärd från början till slut. Har man sett någon film innan med Jason Statham så vet man ... Att denna film The Expendables, blir den hårdaste i år.”

Johan Kristoffersson

”Sylvester Stallone (Rocky Balboa). En jänkare av massivt stål som mängder av stryk tål/Han parerar sämre än en kratta men vinner ändå på arenornas boxningsmatta.”

Biljetterna skickas med post. Filmen har premiär på onsdagen den 13 augusti.

Emelie Quicker, Södertälje

”Sylvester Stallone. Mycket action får du härmed en man som Sylvester, stilfull är/Skurkar av det värsta slagavverkar han mest varje dag/Han har licens att döda/Skaffar brudar utan större möda/Men även eliten kan bli sliten och ibland tappa glöden/Tur att han då har vänner som Dolph i nöden.”

Amelia Axelsson, Huskvarna

”Jason Statham är ärlig härlig och för action oumbärlig!”

Joel Engelbrektsson, Mariestad

”Min favorit bland dessa hårdingar är utan tvekan Sylvester Stallone. Jag är uppväxt med dom klassiska filmerna som Rambo samt Rockyfilmerna. Så varje gång jag ser Stallone i en schysst film, tänker jag tillbaka på alla gamla go'a och actionfyllda rullarna med honom.”

Johan Hansson, Hova

”Jason Statham. Jag tycker att han är den absoluta hårdingen i alla filmer han har gjort hittills. Oftast iskall under hela filmen. Med honom är filmen helt klart sevärd från början till slut. Har man sett någon film innan med Jason Statham så vet man ... Att denna film The Expendables, blir den hårdaste i år.”

Johan Kristoffersson

”Sylvester Stallone (Rocky Balboa). En jänkare av massivt stål som mängder av stryk tål/Han parerar sämre än en kratta men vinner ändå på arenornas boxningsmatta.”

Biljetterna skickas med post. Filmen har premiär på onsdagen den 13 augusti.