10 aug 2014 20:09

23 jan 2015 14:20

Två anhållna efter grov misshandel

MARIESTAD

Vid kvart över ett natten till lördagen skedde en grov misshandel utanför Hjortens krog i Mariestad. En man i 20-årsåldern blev slagen och fick sparkar – bland annat i huvudet – även när han var medvetslös en kort stund. Han fördes med skallskador till Skaraborgs sjukhus i Skövde.

Flera personer blev vittne till händelsen och larmade polisen.

En man, även han i 20-årsåldern, greps på platsen. Eftersom han var alkoholpåverkad togs han in till polisstationen för att nyktra till innan han kunde förhöras. Ytterligare en man togs in på söndagen och båda anhölls senare på dagen. De misstänks för grov misshandel.

Vid kvart över ett natten till lördagen skedde en grov misshandel utanför Hjortens krog i Mariestad. En man i 20-årsåldern blev slagen och fick sparkar – bland annat i huvudet – även när han var medvetslös en kort stund. Han fördes med skallskador till Skaraborgs sjukhus i Skövde.

Flera personer blev vittne till händelsen och larmade polisen.

En man, även han i 20-årsåldern, greps på platsen. Eftersom han var alkoholpåverkad togs han in till polisstationen för att nyktra till innan han kunde förhöras. Ytterligare en man togs in på söndagen och båda anhölls senare på dagen. De misstänks för grov misshandel.