09 aug 2014 10:58

23 jan 2015 14:20

20-årig man grovt misshandlad

MARIESTAD

20-årig man fick ta emot sparkar och slag, även när han var medvetslös.

Vid kvart över ett natten till lördags skedde en grov misshandel utanför Hjortens krog i Mariestad. En ung man i 20-årsåldern blev slagen och fick sparkar, även när han var medvetslös en kort stund, och fick föras till sjukhus med ambulans.

Bråket startade utanför restauraung Buffalo och fortsatte sedan utanför stadshuset. Därefter kom bråket till Hjortens krog där personalen hjälpte till att skingra slagsmålet. En man i 20- till 30-årsåldern greps. Då gärningsmannen var alkoholpåverkad togs han in till polisstationen för att nyktra till innan förhör. Flera personer blev vittne till händelsen.

Vid kvart över ett natten till lördags skedde en grov misshandel utanför Hjortens krog i Mariestad. En ung man i 20-årsåldern blev slagen och fick sparkar, även när han var medvetslös en kort stund, och fick föras till sjukhus med ambulans.

Bråket startade utanför restauraung Buffalo och fortsatte sedan utanför stadshuset. Därefter kom bråket till Hjortens krog där personalen hjälpte till att skingra slagsmålet. En man i 20- till 30-årsåldern greps. Då gärningsmannen var alkoholpåverkad togs han in till polisstationen för att nyktra till innan förhör. Flera personer blev vittne till händelsen.