06 aug 2014 17:05

23 jan 2015 14:40

Eino fick elen tillbaka

I tisdagstidningen berättade MT om Eino Ojanen, som blivit av med strömmen efter att hans privatekonomi blivit ansträngd av höga boendekostnader.

Men redan på onsdagen var problemet löst. Mariestadsbon Dan Carlsson, som läst MT:s artikel, initierade en insamling till Eino på facebook och fick snabbt gehör. Nu har Einos elräkningar på strax över 10 000 kronor betalats – och elen är på väg att kopplas på.

– Jag blev så tacksam så jag visste inte vad jag skulle säga till dem, säger Eino till MT.

I tisdagstidningen berättade MT om Eino Ojanen, som blivit av med strömmen efter att hans privatekonomi blivit ansträngd av höga boendekostnader.

Men redan på onsdagen var problemet löst. Mariestadsbon Dan Carlsson, som läst MT:s artikel, initierade en insamling till Eino på facebook och fick snabbt gehör. Nu har Einos elräkningar på strax över 10 000 kronor betalats – och elen är på väg att kopplas på.

– Jag blev så tacksam så jag visste inte vad jag skulle säga till dem, säger Eino till MT.