04 aug 2014 11:25

23 jan 2015 14:40

Villa blev helt övertänd i Brodderud

BRAND

UPPDATERAD: Brandkåren hade precis tagit hand om en bilbrand när de fick bege sig till nästa släckningsarbete.

För en timme sedan var räddningstjänsten på väg från en bilbrand i Töreboda. På vägen tillbaka till Mariestad upptäckte de kraftig rökutveckling längs E20. På platsen var en villa helt övertänd och fler brandbilar och ambulans kallades dit.

– Just nu avvaktar vi att branden ska avta för att påbörja räddningsarbetet. Huset är tyvärr utom räddning, uppger insatsledaren.

Räddningstjänsten har skickat styrka från både Mariestad och Töreboda och ser nu till att branden inte sprider sig till omgivningen.

Vid 12.40-tiden uppger räddningstjänsten att släckningsarbetet i princip är avslutat och man ägnar sig nu åt eftersläckning. Ägaren till huset är underrättad om läget och ingen ska ha kommit till skada i branden, enligt räddningstjänstens inre befäl. Polisen misstänker inget brott.

För en timme sedan var räddningstjänsten på väg från en bilbrand i Töreboda. På vägen tillbaka till Mariestad upptäckte de kraftig rökutveckling längs E20. På platsen var en villa helt övertänd och fler brandbilar och ambulans kallades dit.

– Just nu avvaktar vi att branden ska avta för att påbörja räddningsarbetet. Huset är tyvärr utom räddning, uppger insatsledaren.

Räddningstjänsten har skickat styrka från både Mariestad och Töreboda och ser nu till att branden inte sprider sig till omgivningen.

Vid 12.40-tiden uppger räddningstjänsten att släckningsarbetet i princip är avslutat och man ägnar sig nu åt eftersläckning. Ägaren till huset är underrättad om läget och ingen ska ha kommit till skada i branden, enligt räddningstjänstens inre befäl. Polisen misstänker inget brott.