18 jul 2014 13:53

23 jan 2015 14:39

Handbroms lossade på bil

En bil som stod parkerad vid Snapenbadet började plötsligt under fredagen att rulla ner för en slänt och över en gångbana.

En bil som stod parkerad vid Snapenbadet började plötsligt rulla ner för en slänt och över en gångbana och tog stopp först när den rullade in i ett par större stenar. Lyckligtvis passerade inga människor gångbanan vid händelsen. Enligt ägaren till bilen, som var på området för att bada och grilla, har bilen en automatisk handbroms som aktiveras när man stänger av bilen, något som alternativt tyder på ett tekniskt fel. Bärgningsbilar försöker för tillfället att få loss bilen som enligt vittnen sitter fast och har fått ordentliga skador på ena sidan.

En bil som stod parkerad vid Snapenbadet började plötsligt rulla ner för en slänt och över en gångbana och tog stopp först när den rullade in i ett par större stenar. Lyckligtvis passerade inga människor gångbanan vid händelsen. Enligt ägaren till bilen, som var på området för att bada och grilla, har bilen en automatisk handbroms som aktiveras när man stänger av bilen, något som alternativt tyder på ett tekniskt fel. Bärgningsbilar försöker för tillfället att få loss bilen som enligt vittnen sitter fast och har fått ordentliga skador på ena sidan.