04 jul 2014 09:38

23 jan 2015 14:39

Terrängfordon med stil

MARIESTAD

På onsdagsmorgon rullade ett mindre följe högljudda terrängfordon in i Mariestad. De visade sig vara på genomresa på sin väg från Hammar-trakten i Norge till Karlskrona i Blekinge och arrangemanget Sweden Offroad Adventure Trail.

– Vi stannar till här för att handla lite mat och gå på Systembolaget, säger Tor Klevstad.

– Men vi har inte bråttom, det börjar till helgen där nere. De robusta terrängfordonen av det amerikanska bilmärket Jeep får nog många att dra paralleller till äventyr i vildmark och körning i tuff och ogästvänlig terräng.

På onsdagsmorgon rullade ett mindre följe högljudda terrängfordon in i Mariestad. De visade sig vara på genomresa på sin väg från Hammar-trakten i Norge till Karlskrona i Blekinge och arrangemanget Sweden Offroad Adventure Trail.

– Vi stannar till här för att handla lite mat och gå på Systembolaget, säger Tor Klevstad.

– Men vi har inte bråttom, det börjar till helgen där nere. De robusta terrängfordonen av det amerikanska bilmärket Jeep får nog många att dra paralleller till äventyr i vildmark och körning i tuff och ogästvänlig terräng.