26 jun 2014 18:47

23 jan 2015 14:39

Iskallt men roligt på kolloavslutningen

Det iskalla Snapenbadet inbjuder inte till några längre simturer men trots kylan tvekar inte deltagarna på sommarkollot att gå i vattnet.

Kollo har funnits sedan urminnes tider och under flera år varit en hjälpande hand för de föräldrar som arbetar, inte minst sedan alltfler fritidsgårdar

slår igen.

Efter att ha cyklat från Ekudden till Snapens friluftsområde väntar fika med smörgåsar och saft. Två veckor har snart förflutit för kollots deltagare som inte bara badat utan även lärt sig att jonglera och att dansa hiphop. De fick undervisning av Knaster och Knas som uppträdde på cruisingträffen för några veckor sedan.

De har även spelat minigolf, äventyrsgolf och volleyboll och även gjort fynd. Matilda Forsell hittade ett gammalt föremål som man förtöjer båtar med. Hon fick hjälp av Hanna Svenborger med att gräva upp föremålet.

Tillsammans med sin syster Selma fick Matilda göra en dansshow. Selma som håller på med taekvwondo visar några akrobatiska övningar för ledarna Astrit Azemi, Halid Huskanovich, Olle Nordström och Anette Persson. Om det skulle ske en olycka är arrangörerna förberedda då både Anette, Astrit och Halid genomgått en brandskyddsutbildning.

Kollo har funnits sedan urminnes tider och under flera år varit en hjälpande hand för de föräldrar som arbetar, inte minst sedan alltfler fritidsgårdar

slår igen.

Efter att ha cyklat från Ekudden till Snapens friluftsområde väntar fika med smörgåsar och saft. Två veckor har snart förflutit för kollots deltagare som inte bara badat utan även lärt sig att jonglera och att dansa hiphop. De fick undervisning av Knaster och Knas som uppträdde på cruisingträffen för några veckor sedan.

De har även spelat minigolf, äventyrsgolf och volleyboll och även gjort fynd. Matilda Forsell hittade ett gammalt föremål som man förtöjer båtar med. Hon fick hjälp av Hanna Svenborger med att gräva upp föremålet.

Tillsammans med sin syster Selma fick Matilda göra en dansshow. Selma som håller på med taekvwondo visar några akrobatiska övningar för ledarna Astrit Azemi, Halid Huskanovich, Olle Nordström och Anette Persson. Om det skulle ske en olycka är arrangörerna förberedda då både Anette, Astrit och Halid genomgått en brandskyddsutbildning.

  • Jan Fleischmann