05 jun 2014 11:19

23 jan 2015 14:38

Parkpissoaren på plats

Två toaletter, varav en handikappanpassad, samt en pissoar innehåller denna byggnad som kom på plats i stadsparken på onsdagsförmiddagen. Totalt handlar det om en nätt liten affär för Mariestads kommun på runt en miljon kronor. Det kommer att bli en avgift för att använda toaletterna. Det har pratats om invigning på självaste nationaldagen. Endast fantasin sätter gränser för hur man kan tänka sig att den ceremonin kan gå till...

Två toaletter, varav en handikappanpassad, samt en pissoar innehåller denna byggnad som kom på plats i stadsparken på onsdagsförmiddagen. Totalt handlar det om en nätt liten affär för Mariestads kommun på runt en miljon kronor. Det kommer att bli en avgift för att använda toaletterna. Det har pratats om invigning på självaste nationaldagen. Endast fantasin sätter gränser för hur man kan tänka sig att den ceremonin kan gå till...