27 maj 2014 19:41

23 jan 2015 14:37

Vårkväll på stan

På tisdagskvällen hade Mariestad Handel proklamerat Vårkväll på stan och många butiker hade kvällsöppet fram till klockan åtta. På Nya torget visades bilar och gräsklippare, i bokaffären var det författarbesök och en butik hade demonstration av grillar och bjöd på provsmakning. Störst publikt intresse var det dock för mannekänguppvisning på Kungsgatan – eller Cat walk street som den kanske kan döpas om till ifall konceptet repriseras! Sju klädbutiker hade raggat mannekänger av båda könen som sminkats extra vårfina av lokala talanger.

På tisdagskvällen hade Mariestad Handel proklamerat Vårkväll på stan och många butiker hade kvällsöppet fram till klockan åtta. På Nya torget visades bilar och gräsklippare, i bokaffären var det författarbesök och en butik hade demonstration av grillar och bjöd på provsmakning. Störst publikt intresse var det dock för mannekänguppvisning på Kungsgatan – eller Cat walk street som den kanske kan döpas om till ifall konceptet repriseras! Sju klädbutiker hade raggat mannekänger av båda könen som sminkats extra vårfina av lokala talanger.