22 maj 2014 16:52

23 jan 2015 14:37

Torsöelever på väg till Lilla Aktuellt

Just nu sitter Torsö skärgårdsskolas mellanstadieelever på tåget på väg till Stockholm, där en spännande dag väntar i morgon, fredag.

Klockan 15:42 avgick tåget från Töreboda station, med Torsö skärgårdsskolas årskurs 4-6 ombord. Under vintern och våren har de lyckats med bedriften att vinna deltävling efter deltävling i teveprogrammet Lilla Aktuellt Skolas kunskapskamp. I fredags vann de semifinalen via telelänk från Torsö, och nu väntar direktsänd final i SVT:s studio i Stockholm. Finalen sänds i Barnkanalen.

Det var ett förväntansfullt gäng som klev på tåget, med Joel Nilsson, Ludvig Erlandsson och Anna Cardell i täten. Det är de som ska försvara skolans färger i tv-studion, medan övriga klassen får följa tävlingen med spänning från ett annat rum i tv-huset.

Mariestads-Tidningen önskar lycka till!

Klockan 15:42 avgick tåget från Töreboda station, med Torsö skärgårdsskolas årskurs 4-6 ombord. Under vintern och våren har de lyckats med bedriften att vinna deltävling efter deltävling i teveprogrammet Lilla Aktuellt Skolas kunskapskamp. I fredags vann de semifinalen via telelänk från Torsö, och nu väntar direktsänd final i SVT:s studio i Stockholm. Finalen sänds i Barnkanalen.

Det var ett förväntansfullt gäng som klev på tåget, med Joel Nilsson, Ludvig Erlandsson och Anna Cardell i täten. Det är de som ska försvara skolans färger i tv-studion, medan övriga klassen får följa tävlingen med spänning från ett annat rum i tv-huset.

Mariestads-Tidningen önskar lycka till!