15 maj 2014 12:38

23 jan 2015 14:36

Fullsatt vid filmpremiär

MARIESTAD

Sagabion i Mariestad var överfull när det på onsdagskvällen var premiär för Anette Lykke Lundbergs film ”Mellan bleke & storm”.

Filmen följer tre yrkesfiskare i Vänern, Bo-Gunnar Blom, Boris Åström och Georg Johansson. Fisket är dokumenterat i alla väder och alla årstider där kontrasten mellan naturens hårda villkor och dess bländande skönhet blir en del av berättelsen. Med i filmen är också Boris dotter Agnes, som även hon vill bli fiskare när hon blir stor.

Vid premiären var filmskapare, fotografer och huvudrollsinnehavarna på plats. Filmen kommer närmast att visas i samband med Sjötorpsdagarna den 1 juni. Anette Lykke Lundbergs förhoppning är att den också kommer att visas på teve framöver.

Sagabion i Mariestad var överfull när det på onsdagskvällen var premiär för Anette Lykke Lundbergs film ”Mellan bleke & storm”.

Filmen följer tre yrkesfiskare i Vänern, Bo-Gunnar Blom, Boris Åström och Georg Johansson. Fisket är dokumenterat i alla väder och alla årstider där kontrasten mellan naturens hårda villkor och dess bländande skönhet blir en del av berättelsen. Med i filmen är också Boris dotter Agnes, som även hon vill bli fiskare när hon blir stor.

Vid premiären var filmskapare, fotografer och huvudrollsinnehavarna på plats. Filmen kommer närmast att visas i samband med Sjötorpsdagarna den 1 juni. Anette Lykke Lundbergs förhoppning är att den också kommer att visas på teve framöver.