26 apr 2014 15:39

23 jan 2015 14:20

Åttaåring död efter fyrhjulingsolycka

En åttaårig flicka avled vid en olycka med en fyrhjuling på lördagseftermiddagen. Olyckan inträffade på landsbygden mellan Hova och Lyrestad. Polisen utreder nu vad som hänt.

Larmet kom vid 14-tiden på lördagen. En olycka med en fyrhjuling hade inträffat utanför Lyrestad. Två ambulanser, räddningstjänst och en ambulanshelikopter skickades till platsen, men den åttaåriga flickans liv gick inte att rädda.

Enligt polisen körde flickan själv fordonet på en grusväg, när fordonet välte och hon fick det över sig. Fyrhjulingen har tagits i beslag, vilket är en rutinåtgärd vid dödsolyckor, och händelsen ska nu utredas.

Larmet kom vid 14-tiden på lördagen. En olycka med en fyrhjuling hade inträffat utanför Lyrestad. Två ambulanser, räddningstjänst och en ambulanshelikopter skickades till platsen, men den åttaåriga flickans liv gick inte att rädda.

Enligt polisen körde flickan själv fordonet på en grusväg, när fordonet välte och hon fick det över sig. Fyrhjulingen har tagits i beslag, vilket är en rutinåtgärd vid dödsolyckor, och händelsen ska nu utredas.