13 apr 2014 06:00

23 jan 2015 14:34

Tidig blomsterprakt

Nu dröjer det inte länge innan alla fruktträd i våra trakter står i blom. En mäktig syn under den korta tid det varar. Men det finns några som tjuvstartat.

Vår trogna läsare Vieno Mårtensson tipsar om det vackra trädet på Nygatan som sprider glädje till sin omgivning. Varken hon eller vi på MT vet exakt vilken sorts träd det rör sig om, men vi gissar att det är ett körsbärsträd av något slag. Fågelbär, kanske?

Oavsett vilket, är det anslående – och det är trevligt att de gamla fruktträden fått stå kvar på tomten som ju har ett relativt nybyggt hus.

Vår trogna läsare Vieno Mårtensson tipsar om det vackra trädet på Nygatan som sprider glädje till sin omgivning. Varken hon eller vi på MT vet exakt vilken sorts träd det rör sig om, men vi gissar att det är ett körsbärsträd av något slag. Fågelbär, kanske?

Oavsett vilket, är det anslående – och det är trevligt att de gamla fruktträden fått stå kvar på tomten som ju har ett relativt nybyggt hus.