06 apr 2014 15:43

23 jan 2015 14:34

Hjärtlig lördagkväll på nattklubben

Äkta känslor, dansvänlig musik, en jättebuffé och kvällens drink. Ingenting saknas när FUB arrangerar en pubafton på Stadshotellet.

– Det här är mycket roligare att ordna än vanliga lördagkvällar. I dag är alla glada. Det är roligt att de får känna äkta känslor. Det gör gott för mitt hjärta, säger restaurang- och nattklubbsägaren Ashok Hindocha.

Förutom att det är mindre lampor då en del inte tål blinkande ljus är stämningen exakt som en vanlig lördagkväll med kvällens drink och andra begivenheter.

För Lars Eklöf som firar sin 53-årsdag på Stadt blir kvällen extra mninesvärd när hans flickvän Anna Larsson kliver upp på scenen och sjunger med dansbandet Flippers en hyllningssång till sin pojkvän.

– Det här är fantastiskt bra, säger Ola Hällsås, från FUB. Han räknar med att 130 medlemmar får en chans att mingla runt och umgås. De flesta som är med bor i Mariestad men även personer från Gullspång, Hova och Töreboda är inbjudna.

Detta är femte gången pubaftonen arrangeras den här säsongen.

Fotnot: FUB betyder föreningen för utvecklingsstörda barn, ungdomar och vuxna.

– Det här är mycket roligare att ordna än vanliga lördagkvällar. I dag är alla glada. Det är roligt att de får känna äkta känslor. Det gör gott för mitt hjärta, säger restaurang- och nattklubbsägaren Ashok Hindocha.

Förutom att det är mindre lampor då en del inte tål blinkande ljus är stämningen exakt som en vanlig lördagkväll med kvällens drink och andra begivenheter.

För Lars Eklöf som firar sin 53-årsdag på Stadt blir kvällen extra mninesvärd när hans flickvän Anna Larsson kliver upp på scenen och sjunger med dansbandet Flippers en hyllningssång till sin pojkvän.

– Det här är fantastiskt bra, säger Ola Hällsås, från FUB. Han räknar med att 130 medlemmar får en chans att mingla runt och umgås. De flesta som är med bor i Mariestad men även personer från Gullspång, Hova och Töreboda är inbjudna.

Detta är femte gången pubaftonen arrangeras den här säsongen.

Fotnot: FUB betyder föreningen för utvecklingsstörda barn, ungdomar och vuxna.

  • Jan Fleischmann