04 apr 2014 07:20

23 jan 2015 14:20

Urban Ahlin fick dvd med hotfilm

Under torsdagen fick den socialdemokratiske riksdagsledamoten och Mariestadsbon Urban Ahlin en dvd med en hotfull film skickad till sitt hem.

Detta uppger Nyheter24.

Ahlin ska sedan ha lagt ut filmen på facebook, för att sedan ta bort den någon timme senare. I samband med med inlägget skrev han "tydligen ska jag behöva stå ut med sådan här skit för att jag är politiker".

Ahlin har inte gjort något uttalande om det inträffade.

– Nix, jag ger aldrig kommentarer om saker som riktas mot mig eller min familj, så enkelt är det, säger Urban Ahlin till TT.

Under torsdagen fick den socialdemokratiske riksdagsledamoten och Mariestadsbon Urban Ahlin en dvd med en hotfull film skickad till sitt hem.

Detta uppger Nyheter24.

Ahlin ska sedan ha lagt ut filmen på facebook, för att sedan ta bort den någon timme senare. I samband med med inlägget skrev han "tydligen ska jag behöva stå ut med sådan här skit för att jag är politiker".

Ahlin har inte gjort något uttalande om det inträffade.

– Nix, jag ger aldrig kommentarer om saker som riktas mot mig eller min familj, så enkelt är det, säger Urban Ahlin till TT.

  • Rickard Eriksson