01 apr 2014 13:11

23 jan 2015 14:34

Rekordresultat för lucia

Hur mycket pengar drog lucia in i vintras?

54 000 kronor. Så mycket pengar lyckades Norra Västergötlands lucia och tärnor samla in under november och december förra året. De fem flickorna gjorde omkring 60 framträdanden och resultatet innebär nytt rekord för luciainsamlingen.

Pengarna delas lika mellan Lyrestad/Hasslerörs Lions och Mariestads Rödakorskrets. De senaste tio åren har mer än 400 000 kronor samlats in till handikappverksamhet och sociala insatser. En av årets mottagare är Lisa Wallensteins projekt Barnens sommarkalas på Bäcken den 28 juni. Det får ett bidrag på 7 500 kronor.

54 000 kronor. Så mycket pengar lyckades Norra Västergötlands lucia och tärnor samla in under november och december förra året. De fem flickorna gjorde omkring 60 framträdanden och resultatet innebär nytt rekord för luciainsamlingen.

Pengarna delas lika mellan Lyrestad/Hasslerörs Lions och Mariestads Rödakorskrets. De senaste tio åren har mer än 400 000 kronor samlats in till handikappverksamhet och sociala insatser. En av årets mottagare är Lisa Wallensteins projekt Barnens sommarkalas på Bäcken den 28 juni. Det får ett bidrag på 7 500 kronor.