13 mar 2014 19:40

23 jan 2015 14:33

Kvinna - fotografera din fredag

Klockan 14.14 den 14 mars uppmanas alla kvinnor att fotografera sin vardag.
Det ska resultera i en fotoutställning under jämställdhetskonferensen Nordiskt forum i Malmö.

Föreningar i Skaraborg vill sätta fokus på den kraft och mångfald som kvinnor står för och man bjuder nu in alla kvinnor att delta i fotoaktionen 14–14–14.

Målet är att fånga ett ögonblick i kvinnors vardag och skapa en fotoutställning under jämställdhetskonferensen Nordiskt forum i Malmö den 12–15 juni där föreningar i Skaraborg tillsammans har en monter.

Konferensen arrangeras av organisationer i den nordiska kvinnorörelsen i Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige. Med konferensen vill man manifestera kvinnors beslutsamhet att tillsammans utveckla ett jämställt samhälle där kvinnor har fullständiga mänskliga rättigheter.

EDCS, resurscenter för jämställdhet och mångfald i Gothia science park, håller i ”14-14-14”, bland annat på uppdrag av föreningarna jämställda.nu och Kvinna Skaraborg.

Föreningar i Skaraborg vill sätta fokus på den kraft och mångfald som kvinnor står för och man bjuder nu in alla kvinnor att delta i fotoaktionen 14–14–14.

Målet är att fånga ett ögonblick i kvinnors vardag och skapa en fotoutställning under jämställdhetskonferensen Nordiskt forum i Malmö den 12–15 juni där föreningar i Skaraborg tillsammans har en monter.

Konferensen arrangeras av organisationer i den nordiska kvinnorörelsen i Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige. Med konferensen vill man manifestera kvinnors beslutsamhet att tillsammans utveckla ett jämställt samhälle där kvinnor har fullständiga mänskliga rättigheter.

EDCS, resurscenter för jämställdhet och mångfald i Gothia science park, håller i ”14-14-14”, bland annat på uppdrag av föreningarna jämställda.nu och Kvinna Skaraborg.