03 mar 2014 09:20

23 jan 2015 14:19

Fängelset sålt till Stockholmsbolag

Fängelset Vita duvan i Mariestad är sålt.

Det är fastighetsbolaget Ekebydalsborgen AB har köpt den anrika fastigheten. Ekebydalsborgen AB har sitt säte i Djursholm utanför Stockholm och arbetar sedan tre år tillbaka med att hyra ut egna och arrenderade lokaler. Bolagets företrädare Richard Liu säger i ett pressmeddelande att fastigheten har stor utvecklingspotential för exempelvis vandrarhems-, hotell- eller vårdhemsverksamhet, och att bolaget även välkomnar andra ”kreativa utvecklingsidéer”.

Bolaget fick tillträde till fastigheten den 28 februari.

Artikeln uppdateras under dagen.

Det är fastighetsbolaget Ekebydalsborgen AB har köpt den anrika fastigheten. Ekebydalsborgen AB har sitt säte i Djursholm utanför Stockholm och arbetar sedan tre år tillbaka med att hyra ut egna och arrenderade lokaler. Bolagets företrädare Richard Liu säger i ett pressmeddelande att fastigheten har stor utvecklingspotential för exempelvis vandrarhems-, hotell- eller vårdhemsverksamhet, och att bolaget även välkomnar andra ”kreativa utvecklingsidéer”.

Bolaget fick tillträde till fastigheten den 28 februari.

Artikeln uppdateras under dagen.

  • Carin Söder