19 feb 2014 19:57

23 jan 2015 14:32

Två till sjukhus efter olycka på E20

UPPDATERAD: Två män fick föras till sjukhus efter en trafikolycka på E20 nära Rattugglan. Händelsen inträffade vid 18-tiden på onsdagskvällen.

Olyckan inträffade när en 67-årig man, som kom körande på Muggebovägen, skulle korsa E20. En 51-årig man kom samtidigt i bil söderifrån på E20 och hann inte bromsa i tid. 51-åringen körde rakt in i sidan på den äldre mannens bil.

Enligt ambulanspersonal på plats fördes den yngre föraren med ambulans till sjukhus, dock utan allvarligare skador. Senare på kvällen rapporterade polisen att även 67-åringen fått föras till sjukhus på grund av chock.

Olyckan inträffade när en 67-årig man, som kom körande på Muggebovägen, skulle korsa E20. En 51-årig man kom samtidigt i bil söderifrån på E20 och hann inte bromsa i tid. 51-åringen körde rakt in i sidan på den äldre mannens bil.

Enligt ambulanspersonal på plats fördes den yngre föraren med ambulans till sjukhus, dock utan allvarligare skador. Senare på kvällen rapporterade polisen att även 67-åringen fått föras till sjukhus på grund av chock.