05 feb 2014 07:45

23 jan 2015 14:19

Ännu ett skolinbrott

Natten till onsdagen drabbades ännu en skola av Mariestad av ett inbrott.

MT skrev på tisdagen om inbrottsvågen i kommunens skolor som just nu pågår. Tjuvarna har siktat in sig på diverse elektroniska apparater. I natt var det det dags igen. Tidigt på onsdagsmorgonen upptäckte en väktare att ett fönster var krossat på Högelidsskolan. En projektor som satt fastskruvad i ett klassrumstak blev bytet den här gången.

En Audi siktades i området och under dagen kommer utredningen om skolinbrotten att fortsätta.

– Vi kan inte utesluta att att det är samma gubbar som håller på. Stan är inte så stor, säger Peter Johansson, inre polisbefäl i Mariestad till MT.se.

MT skrev på tisdagen om inbrottsvågen i kommunens skolor som just nu pågår. Tjuvarna har siktat in sig på diverse elektroniska apparater. I natt var det det dags igen. Tidigt på onsdagsmorgonen upptäckte en väktare att ett fönster var krossat på Högelidsskolan. En projektor som satt fastskruvad i ett klassrumstak blev bytet den här gången.

En Audi siktades i området och under dagen kommer utredningen om skolinbrotten att fortsätta.

– Vi kan inte utesluta att att det är samma gubbar som håller på. Stan är inte så stor, säger Peter Johansson, inre polisbefäl i Mariestad till MT.se.