28 dec 2013 13:36

23 jan 2015 14:29

Drickakylen länsad i gatuköket

– Det måste bli ett slut på de här stölderna, säger Margareta Söderberg, som driver ett gatukök intill Karlssons varuhus på Förrådsgatan. När hon öppnade på lördag förmiddag upptäckte hon att inbrottstjuvar tagit sig in och länsat drickakylen på innehållet. En polispatrull tog med sig brytjärnet som användes vid inbrottet.

Tjuvarna tog sig in genom att bryta upp entrédörren. De hade placerat en träbänk intill byggnaden för att lättare ta sig in.

– Nu sätter jag upp kameror, säger Margareta Söderberg, som för några dagar sedan blivit av med sina blommor i blomsterkorgarna som sitter utanför byggnaden. Utanför låg det mosade jordhögar. I år har Margareta haft inbrott tre till fyra gånger.

Tjuvarna tog sig in genom att bryta upp entrédörren. De hade placerat en träbänk intill byggnaden för att lättare ta sig in.

– Nu sätter jag upp kameror, säger Margareta Söderberg, som för några dagar sedan blivit av med sina blommor i blomsterkorgarna som sitter utanför byggnaden. Utanför låg det mosade jordhögar. I år har Margareta haft inbrott tre till fyra gånger.

  • Jan Fleischmann