20 dec 2013 05:00

23 jan 2015 14:29

Galna idéer botade idétorkan

Therese Lind, varför sökte du till Collage?

Jag ville bli journalist som yngre, så det var nog främst därför.

Hur minns du Collagetiden? Vem var du då?

Jag var ambitiös och framåt, och jag älskade att skriva. Så Collage var ett väldigt roligt och kreativt extrajobb för mig! Och så blev min mamma väldigt stolt, haha.

Ditt bästa/roligaste/konstigaste/värsta Collage-minne?

Mitt starkaste minne är veckomötena med de övriga Collage-medarbetarna. Vi spånade högt och lågt och hade väldigt kul under processen. När vi fick idétorka åkte ”lappen” fram, det var där vi hade skrivit ner alla lite mer galna idéer. Än idag är jag imponerad av att redaktionen hade sådan tilltro till oss, vi fick skriva om precis det som föll oss in!

Therese Lind, varför sökte du till Collage?

Jag ville bli journalist som yngre, så det var nog främst därför.

Hur minns du Collagetiden? Vem var du då?

Jag var ambitiös och framåt, och jag älskade att skriva. Så Collage var ett väldigt roligt och kreativt extrajobb för mig! Och så blev min mamma väldigt stolt, haha.

Ditt bästa/roligaste/konstigaste/värsta Collage-minne?

Mitt starkaste minne är veckomötena med de övriga Collage-medarbetarna. Vi spånade högt och lågt och hade väldigt kul under processen. När vi fick idétorka åkte ”lappen” fram, det var där vi hade skrivit ner alla lite mer galna idéer. Än idag är jag imponerad av att redaktionen hade sådan tilltro till oss, vi fick skriva om precis det som föll oss in!

Therese Lind

Collagereporter 1994–1997

Ålder: Snart 35

Bor: I Stockholm

Är: Bibliotekarie

Gjort sedan Collagetiden: Flyttade runt en del efter studenten, pluggade och jobbade med många olika saker. Bodde bland annat fyra år utomlands, på Irland och i Australien. Utbildade sig till bibliotekarie och jobbar nu på ett högskolebibliotek.