06 dec 2013 07:30

23 jan 2015 14:19

Snökaos på vägarna

Inställda bussar och bilar i diket. Det råder kaos på många vägar i Skaraborg nu på morgonen till följd av snöovädret.

På grund av hårda vindar och drivsnö är all busstrafik i Falköping inställd tills vidare. Även skoltjutsar mellan Lerdala och Skövde är intsällda, enligt Radio Skaraborg. I Leabybacken sydöst om Falköping står lastbilarna stilla. Också på riksväg 47 utanför Floby blockerar en lastbil vägen, enligt radiokanalen.

I norra Skaraborg är det dock lugnare.

- Vi har dragit upp en postbil utanför Häggum och och en personbil mellan Tidan och Väring, berättade Daniel Andersson på Assistancekåren Skövde för MT klockan 07.20. Men än så länge är det ganska lugnt, folk tänker sig nog för.

Räddningstjänsten östra Skaraborg behövde inte rycka ut i trafiken under morgonen.

På grund av hårda vindar och drivsnö är all busstrafik i Falköping inställd tills vidare. Även skoltjutsar mellan Lerdala och Skövde är intsällda, enligt Radio Skaraborg. I Leabybacken sydöst om Falköping står lastbilarna stilla. Också på riksväg 47 utanför Floby blockerar en lastbil vägen, enligt radiokanalen.

I norra Skaraborg är det dock lugnare.

- Vi har dragit upp en postbil utanför Häggum och och en personbil mellan Tidan och Väring, berättade Daniel Andersson på Assistancekåren Skövde för MT klockan 07.20. Men än så länge är det ganska lugnt, folk tänker sig nog för.

Räddningstjänsten östra Skaraborg behövde inte rycka ut i trafiken under morgonen.