22 nov 2013 11:18

23 jan 2015 14:27

Nu ändrar vi till plus

Två veckor efter att vi lanserat mariestadstidningen.se är det dags att ändra på saker igen. Flera läsare har tyckt att det varit ologiskt att vi markerat vilka artiklar som är smakprover som alla kan läsa i stället för att markera vad som är godbitarna bara för våra trogna prenumerantern.

Och ni har rätt. Så vi byter. Från och med nu är artiklar som är försedda med ett plus just den plusläsning som man får som prenumerant. Är du prenumerant men har inte loggat in än? Klicka bara på en låst artikel och följ instruktionerna. Kundnumret står på ditt MT-kort.

Två veckor efter att vi lanserat mariestadstidningen.se är det dags att ändra på saker igen. Flera läsare har tyckt att det varit ologiskt att vi markerat vilka artiklar som är smakprover som alla kan läsa i stället för att markera vad som är godbitarna bara för våra trogna prenumerantern.

Och ni har rätt. Så vi byter. Från och med nu är artiklar som är försedda med ett plus just den plusläsning som man får som prenumerant. Är du prenumerant men har inte loggat in än? Klicka bara på en låst artikel och följ instruktionerna. Kundnumret står på ditt MT-kort.

Så loggar du in på PLUS

Från din dator:

1. Gå in på mariestadstidningen.se

2. Klicka på logga in.

3. Skriv in ditt kundnummer (Kundnumret står på ditt MT-kort).

4. Första gången du loggar in så är ditt postnummer ditt lösenord.

5. Klart.

Från din smartphone:

1. Gå in på mobil.mariestadstidningen.se

2. Klicka på logga in.

3. Skriv in ditt kundnummer.

4. Skriv in ditt lösenord.

5. Klart