2013-11-09 00:49

2015-11-16 10:17

En person hittad död vid båt - två saknas

Sjö- och flygräddningscentralens helikopter hittade den båt som rapporterats saknad i Vänern, halvsjunken, strax före halv ett i natt vid Fågelön utanför Gullspång. I båten hittades en man avliden. Han fördes till flygflottiljen Såtenäs, där ambulans mötte upp. Vid 02:30 pågick fortfarande sökandet med helikopter efter de två andra män som saknas, men räddningsbåtarna har fått avbryta insatsen på grund av hårt väder.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: mariestadstidningen.se, sla.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto