07 nov 2013 10:35

23 jan 2015 14:19

Försvunnen kvinna hittad död

SKÖVDE: Förvirrad kvinna försvann från sitt hem i Ulveket

Skövdekvinnan som har varit försvunnen sedan i onsdags eftermiddag hittades död vid lunchtid på torsdagen.

Kvinnan hittades i närheten av sitt hem av en polispatrull. Polisen har inga misstankar om brott. De anhöriga har underrättats.

Kvinnan försvann någon gång mellan klockan 13.15 och 15.00 på onsdagen. Sökinsatsen drog i gång några timmar senare och vid 20-tiden på onsdagskvällen rubricerades försvinnandet som en särskild händelse vilket innebar att polisen fick tillgång till alla nödvändiga resurser.

Kvinnan hittades i närheten av sitt hem av en polispatrull. Polisen har inga misstankar om brott. De anhöriga har underrättats.

Kvinnan försvann någon gång mellan klockan 13.15 och 15.00 på onsdagen. Sökinsatsen drog i gång några timmar senare och vid 20-tiden på onsdagskvällen rubricerades försvinnandet som en särskild händelse vilket innebar att polisen fick tillgång till alla nödvändiga resurser.