28 aug 2017 06:00

28 aug 2017 06:00

Bohusläns äldsta fyr

HÅLLÖ: Mariestads Fyrsällskap på studieresa

I torsdags genomförde Mariestads Fyrsällskap en studieresa till Smögen och Hållö. 33 deltagare fick möjlighet att titta på den nyrenoverade fyren som är Bohusläns äldsta fyr. I fyrens lanternin förevisar Sjöfartsverkets Sven Johansson (från vänster) Johnny Carlsson, Bo Björk, Eva Larsson, Jan Johansson och Gunilla Gill. Även Hållö kapell och Hållö Naturrum besöktes med guiden Bengt Wall. Den modige fick även tillfälle för ett bad i det 17-gradiga vattnet.

I torsdags genomförde Mariestads Fyrsällskap en studieresa till Smögen och Hållö. 33 deltagare fick möjlighet att titta på den nyrenoverade fyren som är Bohusläns äldsta fyr. I fyrens lanternin förevisar Sjöfartsverkets Sven Johansson (från vänster) Johnny Carlsson, Bo Björk, Eva Larsson, Jan Johansson och Gunilla Gill. Även Hållö kapell och Hållö Naturrum besöktes med guiden Bengt Wall. Den modige fick även tillfälle för ett bad i det 17-gradiga vattnet.