02 aug 2017 12:11

02 aug 2017 12:11

Ungdomens Kulturstipendium 2017

PRIS

Vid en båtutflykt (21/6) med Mariestads Rotaryklubb på M/S Marianne delade klubben ut Ungdomens Kulturstipendium 2017. Årets stipendium på 10 000 kronor delades mellan Ellen Andersson och Siros Vaziri. Båda stipendiaterna är målmedvetna och ambitiösa i sina satsningar.

Ellen har deltagit i ett stort antal musikuppsättningar i Vara, Mariestad och Skövde. Hon har stora planer för sin framtida utveckling inom främst sång, dans och teaterlektioner.

Siros mål är att slå igenom som trummis både nationellt och internationellt. Han arbetar som trumlärare och spelar dessutom i ett Tomas Ledin Tribute-band. Han är ung och modern och jobbar hårt med att sälja sig och bandet i sociala medier.

Ungdomens Kulturstipendium: Gäller dig som är 18-25 år, uppvuxen i Mariestad eller Gullspång och är verksam inom områdena ”bild och form”, ”scen och ton” eller annan konstnärlig verksamhet.

Vid en båtutflykt (21/6) med Mariestads Rotaryklubb på M/S Marianne delade klubben ut Ungdomens Kulturstipendium 2017. Årets stipendium på 10 000 kronor delades mellan Ellen Andersson och Siros Vaziri. Båda stipendiaterna är målmedvetna och ambitiösa i sina satsningar.

Ellen har deltagit i ett stort antal musikuppsättningar i Vara, Mariestad och Skövde. Hon har stora planer för sin framtida utveckling inom främst sång, dans och teaterlektioner.

Siros mål är att slå igenom som trummis både nationellt och internationellt. Han arbetar som trumlärare och spelar dessutom i ett Tomas Ledin Tribute-band. Han är ung och modern och jobbar hårt med att sälja sig och bandet i sociala medier.

Ungdomens Kulturstipendium: Gäller dig som är 18-25 år, uppvuxen i Mariestad eller Gullspång och är verksam inom områdena ”bild och form”, ”scen och ton” eller annan konstnärlig verksamhet.