25 jul 2017 11:18

25 jul 2017 11:18

Ljuva toner

SÖDRA RÅDA: Nöjd publik efter lyckad föreställning

Midnattsorkestern från Göteborg intog Södra Råda Kulturhus i lördags. Den tog också snabbt plats i publikens hjärtan med den själfulla, poetiska musik som framfördes på dragspel, bas, gitarr, violiner, altfiol och cello och med sång av Elina Ryd. David Löfberg hade skrivit både text och musik och spelade själv dragspel. En recensent skrev 2016 ”Det är lekfullt, allvarligt och mycket vackert”, och det är bara att hålla med. Sällan har väl mollstämd musik känts så upplyftande, inspirerande och hoppingivande.

Midnattsorkestern från Göteborg intog Södra Råda Kulturhus i lördags. Den tog också snabbt plats i publikens hjärtan med den själfulla, poetiska musik som framfördes på dragspel, bas, gitarr, violiner, altfiol och cello och med sång av Elina Ryd. David Löfberg hade skrivit både text och musik och spelade själv dragspel. En recensent skrev 2016 ”Det är lekfullt, allvarligt och mycket vackert”, och det är bara att hålla med. Sällan har väl mollstämd musik känts så upplyftande, inspirerande och hoppingivande.