22 jun 2017 13:12

22 jun 2017 13:12

Kissar i trädgården

LÄSARBILDEN

Christina och Sven-Erik Tysk, Mariestad har två katter. Den till vänster kommer från ett stall i Floda och den till höger från en handelsträdgård i Kungälv. Den till vänster heter Monza och är uppkallad efter en racerbana i Italien. Han fyller nio år den 26 juni och är en underbar och gullig huskatt som älskar att vara ute. Har du också någon bild som du vill dela med dig av? Hör gärna av dig till familj@mariestadstidningen.se. Glöm inte att skriva lite om bilden.

 

Christina och Sven-Erik Tysk, Mariestad har två katter. Den till vänster kommer från ett stall i Floda och den till höger från en handelsträdgård i Kungälv. Den till vänster heter Monza och är uppkallad efter en racerbana i Italien. Han fyller nio år den 26 juni och är en underbar och gullig huskatt som älskar att vara ute. Har du också någon bild som du vill dela med dig av? Hör gärna av dig till familj@mariestadstidningen.se. Glöm inte att skriva lite om bilden.