Modevisning för Aktiva Seniorer

MARIESTAD

Lena Dernsjö, innehavare av modebutiken Cecil i Mariestad var hos Aktiva Seniorer onsdagen den 10 maj. Där visade Lena upp det nya vårmodet. Hon berättade att de får nya varor nästan varje dag, lite av varje och ofta var mottot. Nu finns en hel del i ekologisk bomull samt ett relativt nytt material, dyosett gjort av pappersmassa.

Byxorna är i alla längder från knäna till fotknölarna, så kallade Capribyxor, som slutar mitt på vaden är fortfarande populära. Färgerna är de vanliga ljusa sommarfärgerna. I ett och samma plagg förekommer ofta olika mönster och olika tyger i kombination. Kläderna visades av fem damer som gick runt bland publiken medan Lena kommenterade.

Kvällens andra punkt var fem damer som kallade sig ”Tanterna från Bagarn” underhöll med egna texter till rock och schlagermusik. De hade bildats vid ett jubileum vid servicehuset Bagarn i Skövde för tio år sedan. Därefter har de fortsatt att uppträda och driver friskt med sig själva och publiken. Kvällens tredje punkt var en kvällsmåltid med smörgåstårta.

19 maj 2017 10:24

19 maj 2017 10:24