14 maj 2017 16:47

14 maj 2017 16:47

Karin och Kerstin underhöll Husmodersföreningen

MARIESTAD

38 medlemmar deltog på Mariestads Husmodersförenings månadsmöte den 10 maj. Ordförande Berit Andersson hälsade alla välkomna till vårens sista månadsmöte. Hon informerar sedan om höstens månadsmöten och att Husmodersföreningen ska bjuda medlemmarna till 95-årsjubileum i oktober. Efter det berättade Siv Karlsson om höstens studiecirklar. Mary Johansson delade också ut en rapport från Skaraborgs hem och samhälles årsmöte.

Sedan underhöll Karin och Kerstin med sina glada och fina visor. Medlemmarna fick höra många gamla fina låtar, som En gång jag seglar i hamn, Tulpaner från Amsterdam med flera, flera av medlemmarna tog tillfället i akt och sjöng med. Vid fikat berättar Vieno Mårtensson om Skaraborg hem och samhälles föreningsträff som Husmodersföreningen i Mariestad arrangerar den 5 september med besök på Dacapo och Murgården. Anita Bohlin ger sista informationen om bussresan den 31 maj.

Efter lotteridragningen fortsätter Karin och Kerstin att sjunga och spela en stund till.

38 medlemmar deltog på Mariestads Husmodersförenings månadsmöte den 10 maj. Ordförande Berit Andersson hälsade alla välkomna till vårens sista månadsmöte. Hon informerar sedan om höstens månadsmöten och att Husmodersföreningen ska bjuda medlemmarna till 95-årsjubileum i oktober. Efter det berättade Siv Karlsson om höstens studiecirklar. Mary Johansson delade också ut en rapport från Skaraborgs hem och samhälles årsmöte.

Sedan underhöll Karin och Kerstin med sina glada och fina visor. Medlemmarna fick höra många gamla fina låtar, som En gång jag seglar i hamn, Tulpaner från Amsterdam med flera, flera av medlemmarna tog tillfället i akt och sjöng med. Vid fikat berättar Vieno Mårtensson om Skaraborg hem och samhälles föreningsträff som Husmodersföreningen i Mariestad arrangerar den 5 september med besök på Dacapo och Murgården. Anita Bohlin ger sista informationen om bussresan den 31 maj.

Efter lotteridragningen fortsätter Karin och Kerstin att sjunga och spela en stund till.