11 maj 2017 14:19

11 maj 2017 14:19

Hörselskadades förening på "måbra-vecka"

ESTLAND

När hörselskadade från HRF Skarborgsdistriktet genomförde sin satsning på medlemmarnas välbefinnande så fylldes två bussar till sista plats. En sparesa till Otepää i Estland hade förberetts en längre tid och förväntan var stor. Väl i Stockholm och Värtahamnen bordade medlemmarna Tallinks fartyg M/S Viktoria som tog dem till Tallin. Under överfarten kunde de njuta av middagsbuffé, underhållning samt övernattning och frukostbuffé. I Estland väntade sedan två och en halv timmes resa med bussarna innan gänget var framme vid hotellet i Otepää.

Följande dagar präglades av behandlingar, allt från massage till fotvård och ansiktsbehandlingar. Nöjda och belåtna med nyservade kroppar återvände de sedan till Sverige och Skaraborg. Distriktsordförande Bengt Gereonsson konstaterade att distriktsresan var något av det bästa föreningen gjort när det gäller att lära känna varandra och den sociala rehabiliteringen som hörselskadade behöver.

När hörselskadade från HRF Skarborgsdistriktet genomförde sin satsning på medlemmarnas välbefinnande så fylldes två bussar till sista plats. En sparesa till Otepää i Estland hade förberetts en längre tid och förväntan var stor. Väl i Stockholm och Värtahamnen bordade medlemmarna Tallinks fartyg M/S Viktoria som tog dem till Tallin. Under överfarten kunde de njuta av middagsbuffé, underhållning samt övernattning och frukostbuffé. I Estland väntade sedan två och en halv timmes resa med bussarna innan gänget var framme vid hotellet i Otepää.

Följande dagar präglades av behandlingar, allt från massage till fotvård och ansiktsbehandlingar. Nöjda och belåtna med nyservade kroppar återvände de sedan till Sverige och Skaraborg. Distriktsordförande Bengt Gereonsson konstaterade att distriktsresan var något av det bästa föreningen gjort när det gäller att lära känna varandra och den sociala rehabiliteringen som hörselskadade behöver.